Šajā ēdienā veiksmīgi apvienotas vienkāršas sastāvdaļas un skābā krējuma un majonēzes mērce.
Gatavošanas laiks
Kopā 2 st. 45 min.
Aktīvais (jūsu līdzdalība ir obligāta) 20 min.
Porciju skaits 4
Sastāvdaļas
Bietes 3 gab.
Kartupeļi 2-3 gab.
Pupiņas savā sulā 1 kārba
Marinēti gurķi 2 gab.
Liels saldskābs ābols 1 gab.
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Majonēze 2 ēd.k. karotes
Skābais krējums 2 ēd.k. karotes
Dižonas vai citas sinepes 1-2 tējk.
Garšaugi pēc garšas
Pagatavošana
1․ Bietes vāra pusotru līdz divas stundas, kartupeļus 20-25 minūtes. Atdzesē.
2․ Pupiņas noskalojiet zem tekoša ūdens un atstājiet caurdurī, lai tās notecētu.
3․ Kartupeļus, bietes, gurķus un nomizotu ābolu sagriež nelielos gabaliņos. Sāli, piparus un sajauc kopā.
4․ Sajauc majonēzi ar skābo krējumu un sinepēm. Apber salātus un samaisa. Ja vēlaties, pievienojiet garšaugus.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Biešu salāti ar apelsīniem. + Vēl piecas biešu salātu receptes!
Biešu salāti ar sīpoliem un papriku. + Vēl piecas biešu salātu receptes!
Kārtainie biešu salāti. + Vēl piecas lieliskas receptes ar vērtīgo un košo dārzeni!
Biešu salāti ar siļķi un gurķīti Berlīnes gaumē. + Vēl desmit lieliskas salātu receptes