Salāti ar kartupeļiem, bietēm un pupiņām. + Vēl piecas biešu salātu receptes!

03-04-2024

Foto – Pixabay

Šajā ēdienā veiksmīgi apvienotas vienkāršas sastāvdaļas un skābā krējuma un majonēzes mērce.

Gatavošanas laiks

Kopā 2 st. 45 min.

Aktīvais (jūsu līdzdalība ir obligāta) 20 min.

Porciju skaits 4

Sastāvdaļas

Bietes 3 gab.

Kartupeļi 2-3 gab.

Pupiņas savā sulā 1 kārba

Marinēti gurķi 2 gab.

Liels saldskābs ābols 1 gab.

Sāls pēc garšas

Malti melnie pipari pēc garšas

Majonēze 2 ēd.k. karotes

Skābais krējums 2 ēd.k. karotes

Dižonas vai citas sinepes 1-2 tējk.

Garšaugi pēc garšas

Pagatavošana

1․ Bietes vāra pusotru līdz divas stundas, kartupeļus 20-25 minūtes. Atdzesē.

2․ Pupiņas noskalojiet zem tekoša ūdens un atstājiet caurdurī, lai tās notecētu.

3․ Kartupeļus, bietes, gurķus un nomizotu ābolu sagriež nelielos gabaliņos. Sāli, piparus un sajauc kopā.

4․ Sajauc majonēzi ar skābo krējumu un sinepēm. Apber salātus un samaisa. Ja vēlaties, pievienojiet garšaugus.




IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Biešu salāti ar apelsīniem. + Vēl piecas biešu salātu receptes!

Biešu salāti ar sīpoliem un papriku. + Vēl piecas biešu salātu receptes!

Kārtainie biešu salāti. + Vēl piecas lieliskas receptes ar vērtīgo un košo dārzeni!

Biešu salāti ar valriekstiem un fetas sieru “Grieķijas garša”. + Vēl piecas vieglu salātiņu receptes!

Biešu salāti ar siļķi un gurķīti Berlīnes gaumē. + Vēl desmit lieliskas salātu receptes