Lai pagatavotu skābētus kāpostus pēc šīs receptes, nebūs vajadzīgs ūdens – bet kāpostiem jābūt sulīgiem. Kopējais pagatavošanas laiks: 3 dienas Sastāvdaļas 2 kg kāpostu 1 burkāns 2 ēdamkarotes sāls 1 tējkarote cukura (stpdwrapper = window.stpdwrapper || []).push({}); Pagatavošana 1․ Sasmalcina kāpostus. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves. Dārzeņus samaisa. 2․ Rūpīgi sajauc ar sāli un cukuru. Samīca dārzeņus ar rokām. Cukurs vajadzīgs,...
Lasīt vairāk
You Are Browsing ‘Receptes’ Category
Ekrānuzņēmums Mums, meitenēm, bieži gribas ko garšīgu. Taču bailes no liekiem kilogramiem liek mums atteikties no saldumiem. Lai sevi nemocītu, es atradu lielisku cepšanas recepti, kas nav kaitīga figūrai. Auzu kūka ar āboliem man kļuva par īstu glābiņu. Gardais mazkaloriju deserts pārspēja visas manas cerības. Oriģinālajā receptē saldumam izmantots cukurs. Taču daļu no tā var viegli aizstāt ar medu vai jebkuru citu veselīgu saldinātāju. Neuztraucieties,...
Lasīt vairākFoto – Pixabay Lieliskas svētku pusdienas – lasis viegli pikantā citronu mērcē. Saldskābā mērce no greipfrūtiem, apelsīniem un medus lieliski sader ar lasi un foreli. Gatavošanas laiks Kopā 30 minūtes Aktīvais (Jūsu līdzdalība ir obligāta) 15 min. Porciju skaits 4 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastāvdaļas Sarkanās zivs fileja 450 g Sāls pēc garšas Malti melnie pipari pēc garšas Apelsīns 1 gab. (stpdwrapper...
Lasīt vairākEkrānuzņēmums Olu pīrāgs “Castella” ir populārs japāņu un taivāniešu deserts, kas kļuvis slavens visā pasaulē. Šis gaisīgais kārums tiek gatavots arī rūpnieciskā apjomā un eksportēts uz dažādām pasaules valstīm. Šis pīrāgs ir īpaši populārs Taivānā. Tieši tur to sāka gatavot savā veidā, taču ne sliktāk par oriģinālu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Lai deserts izdotos, ir svarīgi atcerēties dažas...
Lasīt vairākEkrānuzņēmums “Siļķe kažokā” izrādās neticami garšīga, ja nedaudz maināt tehnoloģiju un pievienojat vienu vienkāršu sastāvdaļu. Lai uzlabotu savu iecienīto salātu garšu, jums nav nepieciešami nekādi dārgi produkti vai sarežģīti gatavošanas procesi. Pieredzējuši pavāri iesaka vienkārši nedaudz mainīt to gatavošanas tehnoloģiju, pievienot sastāvam vienu sastāvdaļu un dot salātiem laiku ievilkties. (stpdwrapper = window.stpdwrapper...
Lasīt vairākFoto – Pixabay Itāļi neēdot majonēzi, bet neviens vēl nekad nav atteicies no Milānas salātiem. Šodien pagatavosim salātus ar olām un zaļajiem lociņiem. Esiet droši, ka tie pat itāļiem patiks. Pat ja tie satur majonēzi. Mēs to zinām. Neraugoties uz nelielo sastāvdaļu skaitu, tās visas ir tik labi apvienotas, ka ēdiens šķiet pilnīgs. To nevar pārspēt. Būtībā šie ir ātri pagatavojami salāti. Tajos nav nekādas izšķērdības vai nevajadzīgu...
Lasīt vairākJa vēlaties ciemiņus pārsteigt ar pīrādziņiem, kas paši kūst mutē, – šī būs īstā recepte. Mīklas pagatavošanas metode nāk no Ņinas Masiļūnes recepšu krājumiem – interesanti, ka raugs tiek pievienots, bet mīkla raudzēta netiek. Izcilo konsistenci piešķir sviesta daudzums un etiķa pievienošana. Pildījums ir maigas garšas, sulīgs un aromātisks. Izejvielas (16 pīrādziņiem) (stpdwrapper = window.stpdwrapper || []).push({}); Mīklai 500...
Lasīt vairākFoto – Pixabay Ziema ir mājīguma, siltu segu, uguns kamīnā un aromātisku dzērienu laiks, kas sasilda ne tikai ķermeni, bet arī dvēseli. Viens no populārākajiem ziemas dzērieniem, kas asociējas ar svētkiem un patīkamiem vakariem, – karstvīns. Kanēļa, krustnagliņu, citrusaugļu un garšvielu maigais aromāts spēj radīt īstu burvību pat aukstākajā dienā. Piedāvājam karstvīna ar āboliem un apelsīnu recepti, kas palīdzēs jums sajust īstu...
Lasīt vairākEkrānuzņēmums 2025. gads notiks Zaļā koka čūskas aizbildnībā. Šim gudrajam un izsmalcinātajam simbolam piemīt izsmalcināta garša, tāpēc svētku ēdienkartei jābūt ne tikai garšīgai, bet arī atbilstošai tās vēlmēm. Piedāvājam trīs ēdienus, kas palīdzēs nomierināt gada patronu un piesaistīt veiksmi. Trīs ēdieni, kas piesaistīs veiksmi (stpdwrapper = window.stpdwrapper || []).push({}); Lasis ingvera glazūrā ar zaļajiem zirnīšiem Šis...
Lasīt vairākEkrānuzņēmums Šī vienkāršā vinegreta mērce palīdzēs spilgtāk izcelt populāro salātu dārzeņu garšu. Pagatavošanas laiks Kopā 2 min. Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 2 min. Sastāvdaļas Augu eļļa 4 ēd.k. Dižonas vai citas sinepes 1 tējk. Ābolu vai baltā vīna etiķis ½-1 tējk. Sāls pēc garšas Malti melnie pipari pēc garšas Pagatavošana 1․ Izmantojot putojamo slotiņu, sajauc eļļu ar sinepēm un etiķi. 2․ Mērcei pievieno nedaudz...
Lasīt vairāk