Ekrānuzņēmums
Šī citronu un medus mērce ir lieliski piemērota dārzeņu salātiem.
To pagatavot var ļoti ātri – nevajadzēs ne piecas minūtes!
Sastāvdaļas
Citrons 1 gab.
Olīveļļa 2 ēd.k.
Medus 2 tējk.
Dižonas vai citas sinepes ½ tējk.
Sāls ¼ tējk.
Malti melnie pipari ¼ tējk.
Pagatavošana
1․ Izspied 3 ēdamkarotes citrona sulas.
2․ Sajauc olīveļļu ar citrona sulu, medu, sinepēm, sāli un pipariem.
3․ Pievieno salātiem uzreiz vai ielej burkā, cieši aizver un glabā ledusskapī ne ilgāk kā 5 dienas.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Ātra un laba mērcīte grieķu salātiem. + Vēl piecas mērču receptes!
Dzērveņu mērce ar vīnu un mandarīniem. + Vēl piecas iedvesmojošas mērču receptes!
Jogurta mērcīte ar laimu un ķiploku. + Vēl piecas pašgatavotu mērču receptes!
Labākā mērcīte Cēzara salātiem. + Vēl piecas mērču receptes!
Franču zaļumu mērcīte. + Vēl trīs iedvesmojošas receptes!




