
Ekrānuzņēmums
Kabaču vafeles ar sieru ir alternatīva visu iecienītajām kabaču pankūkām, bet to pagatavošanas īpatnība ir tā, ka tās netiek ceptas eļļā.
Šāda veselīga uzkoda garšos gan pieaugušajiem, gan bērniem. Pasniedziet ar skābo krējumu vai iecienītu mērci.
Sastāvdaļas
kabacis 300 g
siers “Mozzarella” 80
vistas ola 1
kviešu milti 4 ēdam.k
malti melnie pipari
sāls
augu eļļa
Pagatavošana
Kabaci nomazgājiet, nosusiniet ar papīra dvieli, sarīvējiet uz rupjas rīves, viegli sālsiet un atstājiet uz 8-10 minūtēm.
Izspiediet šķidrumu.
Sieru sarīvē uz smalkas rīves.
Bļodā ielieciet kabaci, sieru, olu, krējumu, ielieciet miltus, melnos piparus, sāli un labi samaisiet.
Vafeļu pannu viegli ieeļļojiet ar augu eļļu, ielieciet mīklu un cepiet līdz zeltainai krāsai.
Padomi
Ja kabacis ir nobriedis, nomizojiet miziņu un izņemiet sēklas.
Sieru var izmantot jebkuru.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Cukini vai kabaču rullīši ar burkāniem un sīpoliem. + Vēl piecas receptes!
Kabaču un kartupeļu pankūciņas. Sātīgas un apetītlīgas!
Kabaču plācenīši. + Vēl piecas plācenīšu receptes!
Koši un sulīgi kabaču plācenīši ar burkāniem. + Vēl piecas receptes!
Brīnumgardas kabaču un maltās gaļas kotletītes. + Kotlešu pavārgrāmata!