Koši un sulīgi kabaču plācenīši ar burkāniem. + Vēl piecas receptes!

14-09-2021

Izdodas maigi, sulīgi, zeltaini brūni. Vienlīdz garšīgi gan karsti, gan auksti, īpaši ar krējumu.

Sastāvdaļas

500 g kabaču

1 burkāns

2 – 3 daiviņas ķiploka

5 – 7 zariņi zauļumu

2 olas

4 – 5 ēdamkarotes miltu

Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

1 – 2 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

1․ Kabačus sarīvē uz smalkas rīves. Viegli pārkaisa ar sāli un atstāj uz 10 minūtēm. Pēc tam nospiež lieko sulu.

2․ Burkānus sarīvē uz vidējas rīves. Sīpolus sagriež kubiņos. Ķiplokus izspiež caur presi. Zaļumus sīki sakapā.

3․ Apvieno visus dārzeņus un zaļumus. Pievieno olas un miltus, samaisa.

4․ Pievieno sāli un piparus, samaisa vēlreiz.



5․ Pannā uz nelielas uguns sakarsē eļļu.

6․ Ar karoti liek pannā mīklu un apcep plācenīšus zeltaini brūnus 3 – 5 minūtes no katras puses.

7․ Pārliek plācenīšus formā cepšanai un pārklāj ar foliju. Ieliek līdz 180 °С sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 – 12 minūtēm.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Maigi kraukšķīgi kartupeļu un siera plācenīši. Fotorecepte

Ķirbju plācenīši ar mannu un kanēli. Viena no gardākajām receptēm!

Biezpiena plācenīši kā bērnībā. + Vēl piecas plācenīšu receptes

Siera plācenīši ar šķiņķi. Laba ideja brokastīm!

Kabaču plācenīši ar garšaugiem un dabīgo jogurtu. Viegli un gardi!

loading...

1 Comment

  1. Revenda 14.09.2021 at 10:38 - Atbildēt

    Jeeen kabacu pkacenisi kabacu karbonades super..vasara galu needisim