
Ekrānuzņēmums
Apetīti rosinoši mafini ar mellenēm un citrona miziņu.
Eļļu izņemiet no ledusskapja iepriekš, tai jābūt istabas temperatūrā. No šāda daudzuma sastāvdaļu sanāk 8 nelieli mafinu.
Pagatavošanas laiks
Kopējais 50 min
Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 20 min
Porciju skaits 4
Sastāvdaļas
Kviešu milti 200 g
Sāls 1 šķipsniņa
Cepamais pulveris
Sviests 100 g
Cukurs 200 g
Olas 2
Piens 70 ml
Citrona miziņa ½ tējkarotes
Mellenes 150 g
Pagatavošana
Iesildiet cepeškrāsni līdz 180 °C. Dziļā bļodā samaisiet miltus, sāli un cepamo pulveri.
Citā traukā ar mikseri saputojiet siltu sviestu ar cukuru un olām. Pievienojiet pusi miltu maisījuma un vēlreiz saputojiet.
Ielejiet pienu, iemaisiet atlikušo miltu un citrona miziņu. Ar lāpstiņu samīciet mīklu.
Ielieciet mīklā mellenes un samaisiet.
Aizpildiet mafinu formiņas ar mīklu līdz ¾ un cepiet 25–30 minūtes.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Biezpiena kēksiņi ar ķirbi un banānu. + Vēl piecas gardu kēksiņu receptes!
Kāds kēksiņš tu būtu pēc horoskopa zīmes? + Vēl pieci horoskopi izklaidei
Banānu kēkss – ļoti vienkārši un garšīgi! + Vēl piecas kēksu receptes
Mafini ar citronu pildījumu un olbaltuma cepurīti
Melleņu un paniņu mafini. Lieliska recepte!
Ābolu mafini. Labas recepte, kas izdodas vienmēr!