Kabaču un kartupeļu pankūciņas. Sātīgas un apetītlīgas!

24-06-2025

Ekrānuzņēmums

Pankūciņas iznāk garšīgas, sātīgas, ar kraukšķīgu garoziņu. Pasniedziet ar skābo krējumu, jebkuru mērci, svaigiem dārzeņiem un zaļumiem.

Sastāvdaļas

Kabacis 400 g

Kartupeļi 400 g

Olas 2

Kviešu milti 5 ēdamk.

Kaltēti ķiploki 1 ēdamk.

Malta paprika 1 ēdamk.

Malti melnie pipari

Sāls

Svaigs koriandrs

Augu eļļa




Pagatavošana

Kartupeļus nomizojiet, nomazgājiet, nosusiniet ar papīra dvieli. Sarīvējiet uz vidējas rīves un izspiediet sulu.

Kabaci nomazgājiet, nosusiniet ar papīra dvieli, sarīvējiet uz vidējas rīves un izspiediet sulu.



Bļodā ielieciet kartupeļus, kabac, olas, pievienojiet sasmalcinātu koriandru, ķiplokus, papriku, melnos piparus un sāli, samaisiet. Ielieciet izsijātu miltus un vēlreiz labi samaisiet, līdz masa kļūst viendabīga.

Pannā uz vidējas uguns uzkarsējiet augu eļļu un apcepiet pankūciņas no abām pusēm uz vidējas uguns līdz zeltainai krāsai.

Padoms: Ja kabacis ir jauna, miziņu atstājiet, ja nobriedis, nomizojiet.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Kraukšķīgas kartupeļu pankūciņas sātīgām brokastīm

Kartupeļu pankūciņas ar malto gaļu. Sātīgi!

Kabaču pankūciņas ar grieķu jogurtu un rīvētu sieru