
Ekrānuzņēmums
Pankūciņas iznāk garšīgas, sātīgas, ar kraukšķīgu garoziņu. Pasniedziet ar skābo krējumu, jebkuru mērci, svaigiem dārzeņiem un zaļumiem.
Sastāvdaļas
Kabacis 400 g
Kartupeļi 400 g
Olas 2
Kviešu milti 5 ēdamk.
Kaltēti ķiploki 1 ēdamk.
Malta paprika 1 ēdamk.
Malti melnie pipari
Sāls
Svaigs koriandrs
Augu eļļa
Pagatavošana
Kartupeļus nomizojiet, nomazgājiet, nosusiniet ar papīra dvieli. Sarīvējiet uz vidējas rīves un izspiediet sulu.
Kabaci nomazgājiet, nosusiniet ar papīra dvieli, sarīvējiet uz vidējas rīves un izspiediet sulu.
Bļodā ielieciet kartupeļus, kabac, olas, pievienojiet sasmalcinātu koriandru, ķiplokus, papriku, melnos piparus un sāli, samaisiet. Ielieciet izsijātu miltus un vēlreiz labi samaisiet, līdz masa kļūst viendabīga.
Pannā uz vidējas uguns uzkarsējiet augu eļļu un apcepiet pankūciņas no abām pusēm uz vidējas uguns līdz zeltainai krāsai.
Padoms: Ja kabacis ir jauna, miziņu atstājiet, ja nobriedis, nomizojiet.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Kraukšķīgas kartupeļu pankūciņas sātīgām brokastīm
Kartupeļu pankūciņas ar malto gaļu. Sātīgi!
Kabaču pankūciņas ar grieķu jogurtu un rīvētu sieru