Zupa – lazanja. Ļoti vienkārša un interesanta recepte!

11-09-2020

Sastāvdaļas

300 g liellopa maltās gaļas

2 daiviņas ķiploka

1 sīpols

2 burkāni

400 sagrieztu tomāti vai tomāti savā salā

750 ml buljona

150 g makaronu

1 tējkarote oregano

Pipari, raudene, lauru lapas, baziliks, mocarellas siers pēc garšas

Pagatavošana

Maltajai gaļai pieliek sāli, piparus, veido nelielas frikadelītes.

Apcep nelielā daudzumā augu eļļas zeltaini brūnas.

Pievieno sagriezto sīpolu un ķiplokus. Gatavo vēl 6 minūtes.

Uz citas pannas sautē sarīvētus burkānus.

Pārliek frikadelītes un burkānus katliņā.

Pievieno tomātus, buljonu, garšvielas un sāli.

Ļauj uzvārīties un vāra uz vidējas uguns 40 minūtes.

Pievieno makaronus un vāra līdz gatavībai.

Salej trauciņos. Virsū liek mocarellu un ievieto uz 10 minūtēm līdz 250 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.

Pasniedz ar svaigu baziliku!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Trīs receptes ar lielisko saldo piparu: lazanja un divu veidu salāti

Maigā kabaču lazanja ar vistas fileju. Laipni lūgti vakariņās!

loading...