Zemeņu kūka “Sezonas karaliene”. + Trīs lieliskas zemeņu desertu receptes!

11-06-2019

Pagatavo izsmalcinātu zemeņu kūku!

Sastāvdaļas
3 olas
1 glāze cukura
70 g sviesta
150 g kefīra
1 tējkarote cepamā pulvera
Naža galiņš vaniļas
1 glāze zemeņu
1 ēdamkarote cietes
Pūdercukurs rotāšanai

Pagatavošana

Cepamo formu (diametrs 24 cm) ieziež ar sviestu un pārkaisa ar miltiem.

Sviestu izkausē, atdzesē līdz istabas temperatūrai, sajauc ar kefīru un miltiem.

Pievieno ar cukuru sakultas olas, vaniļu un cepamo pulveri.

Zemenes nomazgā, nosusina un pārkaisa ar cieti.

Biezo mīklu lej formā, virsū liek zemenes.

Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 40 minūtes. Kad atdzisis, pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES.

1. TORTE “ZEMENES ŠAMPANIETĪ”

2. ZEMEŅU IEVĀRĪJUMS BEZ OGU KARSĒŠANAS

3. ZEMEŅU TORTE BEZ CEPŠANAS

loading...