Zaļā adžika bez vārīšanas. Ļoti interesanta recepte!

11-10-2018

adzika_zala1

Sastāvdaļas vienai puslitra burciņai
500 g zaļās paprikas
1 zaļais asais pipars
50 g ķiploka
1 pušķītis kinzas – pēc izvēles
3 ēdamkarotes cukura
½ ēdamkarote sāls
2 ēdamkarotes ābolu etiķa

Pagatavošana
Paprikai izņem sēklas. Asajam piparam noņem tikai kātiņu. Var izņemt arī sēklas, ja vēlies maigāku garšas.

Samaļ piparus, ķiplokus un kinzu gaļasmašīnā vai sablendē.

Pievieno cukuru, sāli un etiķi, samaisa un atstāj uz pusstundu.

Liek gatavo adžiku sterilizētā burkā, aizvāko un glabā ledusskapī.

Labu apetīti!

Avots: “Lifehacker”

loading...