Ugunskurā un folijā cepta forelīte. Divas receptes sezonas noslēgumam

19-09-2019

Foto – Pixabay


Cepta forele

1. Ieteicams foreli izķidāt un pagatavot uzreiz pēc noķeršanas.

2. Ugunskurā kārtīgi uzkarsējam pannu.

3. Zivs fileju sagriežam apmēram sešos gabalos un cepam pēc izjūtas 2–5 minūtes. Zivs gaļu ieteicams ēst bez jebkādām piedevām, jo diez vai kaut kādā veidā ir iespējams uzlabot tās garšu!

Folijā cepta forele

1. Noķeram forelīti, uzreiz izķidājam un noskalojam.

2. Ietinam forelīti folijā un pusstundu cepam cepeškrāsnī.

Pasniedz uz folijas iztītā veidā kopā ar laima vai citrona gabaliņiem un baltvīnu.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

1. CEPTA FORELE AR KARTUPEĻIEM UN SALĀTIEM

2. SĀĻĀ TORTE AR FORELI VAI LASI

3. FORELES UN BROKOĻU SACEPUMS