Ķiploku uzlējums. Sena un vērtīga recepte organisma attīrīšanai

14-08-2024

kiploki

Vēl kāda no senajām tibetiešu receptēm, šoreiz paredzēta jaunības saglabāšanai un arī atgūšanai.

Lietojot šo līdzekli, attīrīsi organismu no taukiem un kaļķa nogulsnēm; attīrīsi asinsvadus, tostarp acu; atbrīvosies no parazītiem. Līdzeklis arī veicina vielmaiņu, tātad palīdz samazināt svaru.

Iedarbību jutīsi jau pēc desmit dienu lietošanas!

Pirmkārt, tas būs enerģijas pieplūdums, kas paaugstinās darba spējas, bet arī uzlabos garastāvokli.

Otrkārt, ievērojami mazināsies aizkaitināmība.

Treškārt, uzlabosies pašsajūta.

Tibetas jaunības eliksīrs ir tik iedarbīgs, ka kursu atkārtot vēlams tikai pēc pieciem gadiem!

kiploki1

Uzlējuma pagatavošana

350 g ķiploka sīki sakapā, saspiež ar koka piestiņu.

200 g masas (no apakšas, kur vairāk sulas), liek stikla vai māla traukā, pielej 200 g degvīna.

Trauku aizvāko un noliek tumšā vietā. Nostādina 20 dienas.

Pēc tam uzlējumu izkāš caur blīvu audumu, nospiež arī atlikumu.

Uzlējuma lietošana

lietosana
Uzlējumu lieto ar 50 g ūdens vai piena, pielejot pa pilienam, stingri ievērojot šādu shēmu.

1. Izdrukā divus lietošanas shēmas eksemplārus. Vienu noliec mājās virtuvē, kur lietosi līdzekli, otru – maciņā (tas taču vienmēr ir līdzi?)




2. Sagatavo divas pipetes – vienu lietošanai mājās, otru – ārpus mājas.

3. Sagatavo nelielu flakonu ar hermētiski noslēdzamu vāciņu, ielej tur ķiploku uzlējumu. Ņem līdzi šo flakonu un pipeti katru reizi, kad ilgu laiku plāno nebūt mājās (piemēram, esi darbā, bet pusdienas lietošanas reizi).

4. Nebaidies, smakas nebūs, īpaši, ja lietosi ar pienu. Tomēr, ja par to uztraucies, pēc tam apēd dažas mārrutka lapiņas – tās noņem ķiploka smaržu.

Ko darīt, ja kāda reize tomēr izlaista? Pirmkārt, neuztraucies, otrkārt, turpini lietot, kā paredzēts plānā!




LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Nikns ķiploku uzlējums asinsvadu attīrīšanai un labākai imunitātei

Ķiploki šņabī, nātru saknīšu uzlējums. Dabīgas receptes skaistiem matiem – izmēģini!

Ķiploku liķieris – eliksīrs pret daudzām slimībām! Kā pagatavot un lietot?