Šokolādes un biezpiena torte. Veselīgs deserts!

25-02-2018

kuka


Sastāvdaļas
2 ēdamkarotes auzu pārslu
3 olas
2 tējkarotes cepamā pulvera
1 tējkarote kakao
Saldinātājs pēc garšas

Krēmam
100 g dabīgā jogurta
300 g jogurta ar pazeminātu tauku saturu
Saldinātājs pēc garšas

Pagatavošana
Sakuļ dzeltenumus ar saldinātāju, pievieno miltus, cepamo pulveri, kakao, rūpīgi izmaisa.

Baltumus sakuļ ar vaniļu stingrās putās. Sajauc divus maisījumus. Mīklu ielej formā, kas izklāta ar cepamo papīru.

Cep 180 C temperatūrā 10-15 minūtes.

Gatavo biskvītu sagriež divās daļās tā, lai iznāk divi biskīvi, un pārziež ar krēmu.

Krēms
Saldinātāju izšķīdina karotē ūdens un pievieno pārējās sastāvdaļas, sakuļ ar mikseri viendabīgā masa.

Labu apetīti!

loading...