Stipro un košo smiltsērkšķu uzlējumu var gatavot arī no saldētām ogām. Izdodas ļoti aromātisks un košs dzēriens!
Sastāvdaļas
250 g smiltsērkšķu
50 g medus
500 ml degvīna
Pagatavošana
1․ Ogas liek burkā. Var izmantot gan svaigus, gan saldētus smiltsērkšķus.
2․ Medu samaisa ar dažām karotēm degvīna un liek klāt ogām.
3․ Visu pārlej ar atlikušo degvīnu, pārsedz ar vāciņu un sakrata.
4․ Atstāj siltā, tumšā vietā uz 12–14 dienām. Ik pēc pāris dienām trauku sakrata.
5․ Gatavo uzlējumu vispirms izkāš caur vairākām marles kārtām, pēc tam – caur vates diskiem.
6․ Pārlej pudelē un atstāj ledusskapī vēl uz 2–3 dienām.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Spicais mārrutku un citrona uzlējums. + Vēl trīs labi uzlējumi
Stiprs ābolu uzlējums svētku galdam. + Vēl četras mājas uzlējumu receptes!
Gards un stiprs plūmju uzlējums. Un ideja, kur pēc tam izmantot plūmes!
Diēta ir pagājušais gadsimts! Lai zaudētu svaru, jums vairs nav nepieciešams sevi izsmelt ar diētām! Es šeit lasīju par jaunu un veselīgu metodi – http://bit.ly/ketosliim es izmēģināju tik daudz lietu, visas diētas, fitnesu, labi, es varētu zaudēt 2 kg un ar šo rīku mēneša laikā zaudēju 15 kg, un es jūtos lieliski! Es iesaku visiem!