Silti kruasāni ar šokolādi. Brokastis kā Parīzē

17-12-2018

kruasani1

Sastāvdaļas 12 kruasāniem
2 loksnes kārtainās mīklas
240 g rīvētas šokolādes
1 ola
50 g pūdercukura
Pagatavošanas laiks: 1 stunda

Pagatavošana

1. Kad mīkla atlaidusies, atloka mīklu un izrullē 0,5 cm plānā taisnstūrī.

2. Ar nazi sagriež mīklu trīsstūros vai četrstūros

3. Pie pamatnes liek rīvēto šokolādi vai šokolādes gabaliņus, satin kruasānus.

4. Pārziež ar sakultu olu.

5. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem. Cep kruasānus zeltaini brūnus 20 minūtes.

6. Ļauj atdzist 5 minūtes, tad pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz siltus.