
Ekrānuzņēmums
Šķiņķis labi sader ar ceptām sēnēm, bet marinēti gurķi padara salātu garšu interesantāku.
Gatavošanas laiks
Kopā: 1 st.
Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība): 20 min.
Porciju skaits: 4
Sastāvdaļas
Kartupeļi 3 gab.
Olas 2 gab.
Augu eļļa 1 ēd.k. karote
Svaigas sēnes 200 g
Šķiņķis 200 g
Marinēti gurķi 150 g
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Majonēze pēc garšas
Pagatavošana
1․ Kartupeļus vāra 20-25 minūtes, bet cieti vārītas olas – 10 minūtes. Atdzesē un nomizo.
2․ Uzkarsē augu eļļu pannā. Sēnes sagrieziet šķēlītēs un dažas minūtes apcepiet, līdz ir gatavas. Atdzesē.
3․ Kartupeļus, olas, šķiņķi un gurķus sagriež kubiņos. Sajauc ar sēnēm. Pievieno sāli un piparus. Pārlej ar majonēzi.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Kārtainie liellopa gaļas salāti ar korejiešu burkāniem un zirnīšiem. + Vēl desmit salātu receptes!
Salāti ar siļķi, kartupeļiem un olām. + Vēl piecas lieliskas receptes!
Cēzara salāti. Slaidā versija + vēl trīs receptes!
Kārtainie mencu aknu salāti. + Vēl piecas kārtaino salātu receptes!