Sagrieztas vistas filejas kotletītes ar sieru un zaļumiem. Meistarīgi!

21-11-2017

IrQAQyeQQpc-696x568

Sastāvs
Olbaltumvielas/tauki/ogļhidrāti – 19.15/5.49/6.53

Sastāvdaļas
600 g vistas filejas
1 ola
100 g cieta siera
1 (140 g) sīpols
2 ēdamkarotes olīveļļas
Zaļumi: 5 g diļļu, 5 g lociņu
2 ēdamkarotes (30 g) kukurūzas cietes
Sāls, malti pipari pēc garšas

Pagatavošana
Vistas fileju un sieru sagriež mazos kubiņos
Sajauc fileju, sieru, sīpolu, zaļumus, olu un cieti. Samaisa.
Cep ar eļļu ieziestā pannā, liekot ar karoti.
Cep uz vidējas uguns, uzliekot vāku. Apgriež uz otru pusi. Ja vēlas, var cept arī cepeškrāsnī.