Saaukstējies? Vistas zupiņa ar olu – omītes labākās zāles

09-01-2019

zupa_vista_ola

Pagatavošanas laiks: 30-40 minūtes
Sarežģītība: vienkārši

Sastāvdaļas
Zaļumi
400 g vistas filejas
1 sīpols
1 burkāns
Sāls, melnie pipari pēc garšas
1 ola
2-3 kartupeļi

Pagatavošana
Ļoti garda vistas zupiņa ar olu, pagatavot ātri un viegli!

1. Nomazgā vistu, sagriež gabaliņos.

2. Katliņā ielej ūdeni un liek vārīties vistas fileju. Kad uzvārās, samazina uguni, noņem putas no buljona, vāra vēl 10-15 minūtes.

3. Nomizo kartupeļus, sagriež kubiņos, pievieno zupai.

4. Nomazgā burkānu, notīra, sarīvē uz rupjas rīves.

5. Nomizotu sīpolu sagriež mazos kubiņos.

6. Sakarsē pannu un apcep eļļā sīpolu un burkānus aptuveni 3-4 minūtes.

7. Viegli apceptos dārzeņus pievieno zupai, vāra 5-10 minūtes.

8. Atsevišķā traukā ar putojamo slotiņu sakuļ olu. Maisot zupu, vidū ielej olu, samaisa.

9. Ļoti sīki sagriež zaļumus, pievieno vistas zupai ar olu un vāra vienu minūti.

Labu apetīti!

loading...