Rupjmaizes kārtojums ar ķiršiem un biezpienu Lolitas Neimanes gaumē

20-06-2019

Sastāvdaļas
5 porcijas

l porcija — 235 kcal

500 g vājpiena biezpiena

500 ml jogurta, skāba vai salda krējuma (izvēle jūsu ziņā — cik sātīgu desertu vēlaties)

3 ēdamk. cukura vaniļa kanēlis

150 g sadrupinātas lauku rupjmaizes ķirši vai ķiršu kompots 1 ēdamk. želatīna

VAIRĀK RECEPŠU LOLITAS NEIMANES GRĀMATĀ!

Dziļā, caurspīdīgā traukā liek rupjmaizi ar kanēli, uzlej vai nu ķiršu kompota sīrupu, vai saspiestus ķiršus ar cukuru.

Nākamajā kārtā liek biezpienu, sajauktu ar jogurtu un ⅔ uzbriedinātā želatīna.

Virsu rotā ar ķiršiem, kuriem pārlieta želeja.

Želeju gatavo pēc aprēķina 2 ēdamk. / 1 l ūdens, kuram piejaukta ķiršu sula.

loading...