
Foto – Pixabay. Kolāža – Dzivei.lv
Maigs deserts ar augļu garšu, ļoti vienkārši pagatavojams!
Sastāvdaļas
6 āboli
70 g upeņu biezeņa
1 olbaltumviela
400 g cukura
Agars
Pūdercukurs
Pagatavošana
Izgatavojiet ābolu un jāņogu biezeni, pievienojiet olbaltumvielas un uzvāriet sīrupu.
Pārlej konditorejas maisiņā un noliek uz folijas.
Ļauj zefīriem sacietēt, pēc tam pārkaisa ar pūdercukuru un sasprauž pa pāriem.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Mājās gatavots ābolu zefīrs “Pūciņa”. FOTORECEPTE + vēl trīs zefīra idejas!
Biezpiena zefīrs. Deserts, kas “neiet labumā” + vēl trīs zefīra receptes!
Biezpiena zefīrs. Nedzirdēta garduma recepte!
Kokteilis “Supermaigais”. Zefīrs, kefīrs un banāns!