Foto – Pixabay Jauna recepte. Ja pamēģināsiet to vienreiz, gatavosiet to tikai šādā veidā! Pēc šīs receptes gatavots šašliks cepeškrāsnī vienmēr iznāk neticami sulīgs, maigs, zeltaini brūns un garšīgs. Jums nebūs vajadzīgi iesmi un iesmiņi. Tas tiek pagatavots ļoti vienkārši un viegli. Ja jums nav iespēju doties pie dabas, bet vēlaties šašliku, šī recepte ir domāta tieši jums. Jūs varat izmantot jebkuru gaļu, kā piemēru izmantosim cūkgaļu. ...
Lasīt vairāk
You Are Browsing ‘Receptes’ Category
Ekrānuzņēmums Bieza tomātu mērce ar malto gaļu lieliski sader ar makaroniem. Pagatavošanas laiks Kopā 50 min. Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 25 min. Porciju skaits 4 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastāvdaļas Sīpoli 1 gab. Tomāti savā sulā 800 g Selerijas 2 kātiņi Burkāni 1 gab. Ķiploki 3 daiviņas Augu eļļa 2-3 ēd.k. Sāls 1½ tējk. Tomātu pasta 2 ēd.k. karotes Cūkgaļas un liellopa gaļas maltā gaļa 500 g Kaltēts...
Lasīt vairākFoto – Pixabay Sulīgus kebabus var pagatavot no maltas liellopa vai jēra gaļas. Pasniedziet ar tzadziki vai citu mērci. Gatavošanas laiks Kopā 30 minūtes Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 15 min. Porciju skaits 4 Kebabu sastāvdaļas Sīpoli ½ gab. Ķiploki 2 daiviņas Svaigi pētersīļi 1 saišķis Liellopa vai jēra gaļas maltā gaļa 1 kg Kumīns ½ tējk. Malts kanēlis 1 tējk. Malta raudene 2 tējk. Sāls pēc garšas Malti melnie pipari pēc...
Lasīt vairākĻoti garšīgi un veselīgi kēksiņi ar ķirbi, banānu un biezpienu. Sastāvdaļas 200 g ķirbja mīkstuma 200 g biezpiena 2 olas 150 g cukura Šķipsniņa vaniļas cukura 1 banāns 150 g miltu (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pagatavošana Ķirbi sagriež un novāra mīkstu (15 – 20 min) Saspaida biezenī. Biezpienu sajauc ar olām un cukuru. Pievieno ķribju biezeni un vaniļas cukuru. Visu samaisa viendabīgā masā. Pievieno sīki sagrieztu...
Lasīt vairākFoto – Pixabay Šis ēdiens dažādos ikdienas virtuvi vai rotās svētku galdu. Tas viss, pateicoties interesantai dažādu garšu kombinācijai – sāļās garneles un krabju nūjiņas papildina saldie ananasi un granātābolu skābums. Savukārt Pekinas kāpostu maigā kraukšķīgā tekstūra piešķirs salātiem svaigumu un nedaudz aizēnos pārējās sastāvdaļas. Gatavošanas laiks Kopā 30 min. Aktīvais (jūsu līdzdalība ir obligāta) 30 min. Porciju skaits...
Lasīt vairākEkrānuzņēmums Šajā sadaļā apkopojam redakcijas darbinieku iecienītākās receptes. Šos mazos cepumus, kas nāk no amerikāņu virtuves, droši vien neviens nekad nav ēdis bez fotosesijas. Tos ļoti labprāt publicē sociālajos tīklos, jo tie ir tik mīļi! Lai gan fotogrāfijas, protams, neizpauž to satriecošo kafijas un šokolādes aromātu. Cepumu mīkla ir līdzīga smilšu mīklai, taču ar dažām svarīgām niansēm. Pirmkārt, bez rauga vai cepamās sodas,...
Lasīt vairākFoto – Pixabay Lai kādas būtu mūsu garšas izjūtas, ir ēdieni, kurus lielākā daļa cilvēku dievina. Piemēram, cepti kartupeļi ar kraukšķīgu garoziņu. Tie garšo gan pieaugušajiem, gan bērniem. Kartupeļus gatavo ar sēnēm, gaļu, sieru un sīpoliem. Taču klasiskie kartupeļi joprojām ir vispopulārākais ēdiena gatavošanas veids. Lai tie vienlaikus būtu mīksti un kraukšķīgi, jāzina daži triki. Neskatoties uz to, ka šis ēdiens ir ļoti viegli...
Lasīt vairākFoto – Pixabay Salāti iznāk diezgan sātīgi, un ar tiem var viegli aizstāt kādu piedevu. Gatavošanas laiks Kopā 1 st. 30 min. Aktīvais (jūsu līdzdalība ir obligāta) 15 min. Porciju skaits 3 Sastāvdaļas Kartupeļi 3-4 gab. Olas 2-3 gab. Marinēti gurķi 3 gab. Selerijas 2 kāti Neliels sīpols ½ Sāls pēc garšas Malti melnie pipari pēc garšas Majonēze 3-4 ēd.k. Dižonas vai citas sinepes 1 ēd.k. Svaigi spiesta citrona sula 2 tējk. (adsbygoogle...
Lasīt vairākKartupeļus vispirms cep cepeškrāsnī, pēc tam pievieno zupai kā biezeni. Pateicoties tam, zupa izdodas piesātināta, bieza un maiga. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastāvdaļas 1800 g kartupeļu Sāls, malti melnie pipari vai citas garšvielas pēc garšas 1 ēdamkarote olīveļļas 1 sīpols 3 ēdamkarotes saldā krējuma 3 daiviņas ķiploka 30 g miltu 600–700 ml dārzeņu buljona vai ūdens 200 g kausēto sieriņu Grauzdiņi pēc garšas Zaļumi...
Lasīt vairākEkrānuzņēmums Mandarīnu ievārījums ir diezgan eksotisks kārums, kas sniedz iespēju nobaudīt iecienītākos citrusaugļus jebkurā gadalaikā. Turklāt mandarīnu ievārījums ir pikanta mērce gaļai un mājputnu gaļai, kas nav jāgatavo, jo tā vienmēr ir pa rokai. Dāvinām deserta pagatavošanas recepti no Jaungada citrusaugļiem. Pikantā mandarīnu ievārījuma garša un aromāts ir nepārspējams! (stpdwrapper = window.stpdwrapper || []).push({}); Sastāvdaļas Mandarīni...
Lasīt vairāk