Pildīti sīpoli. Ļoti interesanta recepte ar malto gaļu!

07-10-2018

sipoli4

Šis ēdiens garšos pat tiem, kuriem sīpoli ir nemīlamo produktu sarakstā. Pateicoties maltajai gaļai, sīpoli ir maigi, mīksti un aromātiski. Ja ir gatava maltā gaļa, šī ēdiena pagatavošana prasīs mazāk kā 30 minūtes.

Sastāvdaļas
300 g liesas maltās gaļas
50g sviesta
6 lieli sīpoli
Pa pušķītim timiāna, bazilika, pētersīļu
Sāls un malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana
Notīra sīpolus. Nogriež pamatni, lai sīpols stāvētu vertikāli, kā arī augšpusi.

Ar karoti vai nazi rūpīgi izņem sīpola iekšējo daļu, lai paliktu aptuveni 1,5 cm biezas sieniņas.

Sagataves liek mikroviļņu krāsnī uz 5-8 minūtēm.

Sajauc malto gaļu ar kapātiem zaļumiem un sasildītu sviestu, pievieno sāli un piparus.

Pilda ar šo maisījumu sīpolus un aptin katru ar foliju.

Pildītos sīpolus cep 30 minūtes 200 grādu temperatūrā. Pasniedz karstus.

Avots: “Lifehacker”

loading...