Pikanta un ļoti glīta siļķu uzkoda. Neuzminēsi, kā to gatavo!

01-05-2020

Vēlies pārsteigt ciemiņus ar neparastu siļķu uzkodu? Noderēs šī siļķu ruletes recepte.

Sastāvdaļas

1 iepakojums kausēta siera
1 mazsālīta siļķe
1 tējkarote krējuma
1 tējkarote majonēzes
Daži pētersīļa zariņi
1 ēdamkarote marinētas paprikas
Maize un sinepes – pasniegšanai

Pagatavošana

1. Iztīra siļķi. Noņem ādu, izņem asakas, atdala fileju, liek izklātu uz pārtikas plēves, virsū liek otru plēves kārtu. Fileju viegli izdauza. Augšējo plēvi noņem.

2. Kausēto sieru sajauc ar krējumu un majonēzi viendabīgā masā.

3. Liek masu uz filejas, nedaudz pārkaisa ar pipariem.

4. Pēc tam liek virsū kapātus pētersīļus un marinētus piparus.

5. Satin siļķes ruleti un uz stundu ieliek ledusskapī. Noņem plēvi sagriež aplīšos.

6. Pasniedz uz maizes, kas viegli pārziesta ar sinepēm.

Svarīgi! Siļķe pareizi jāizvēlas. Kvalitatīva siļķe ir stingra, bez jebkādiem plankumiem un nepatīkamas smakas. Ja vēlies izmantot mazāk sālītu zivi, izvēlies ar sarkanām acīm.

IZMĒĢINI ARĪ ŠOS SIĻĶU ĒDIENUS!

Siļķes burkā. + Vēl trīs labas siļķu ēdienu receptes!

Siļķe kažokā oriģinālā versijā. Noteikti izmēģini!

Siļķu torte – pārsteidz ciemiņus! + Vēl trīs sāļās tortītes

Siļķu un biešu uzkodiņa “Viltotās zemenes”. Neparasti!

Siļķe ar kāpostiem dāņu gaumē

loading...