Šo pikanto mērci ar ķiplokiem un smaržīgām dillītēm var pagatavot piecās minūtēs no tā, kas ir katrā ledusskapī!
Sastāvdaļas
1 galviņa ķiploka
Puse pušķīša diļļu
3 ēdamkarotes tomātu pastas
Malti melnie pipari
1 tējkarote sāls
1 tējkarote cukura
50 ml augu eļļas
100 ml ūdens
Pagatavošana
1․ Ķiploku nomizo, dilles sakapā.
2․ Visas sastāvdaļas liek blendera krūzē un sakuļ viendabīgā masā.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS MĒRCĪTES
Harisa – ugunīgi austrumnieciska mērcīte. + Vēl piecas labas mērču receptes!
Rajta – svaigā indiešu jogurta mērcīte. + Vēl piecas mērču idejas!
Universāla salātu mērcīte franču gaumē. + Vēl piecas receptes!
Asā ābolu mērcīte gaļas ēdieniem. + Vēl piecas varen labas mērču receptes
Septiņas ideālas salātu mērcītes: lieliska garša, maz kaloriju. Izmēģini visas!