Pankūkas ar svaigu gurķi filipīniešu gaumē. + Vēl piecas pankūku receptes!

16-11-2019

Sastāvdaļas
1 ola
1 tase miltu
1 ēdamkarote vīnogu kauliņu eļļas
Pustase zemesriekstu eļļas
Pusglāze nesaldināta kokosriekstu piena
1 ēdamkarote sojas mērces
1 daiviņa ķiploka, sīki sagriezta
1 tase burkānu
1 liels gurķis
Piparmētras, kinza, kokosriekstu eļļa mērcei

Pagatavošana

Bļodā iesit olu, pievieno pustējkaroti sāls un pusotru tasi ūdens.

Pakāpeniski iemaisa miltus un vīnogu kauliņu eļļu.

Pannu ieziež ar eļļu cep pankūciņas.

Atsevišķā traukā sakuļ zemesriekstu eļļu ar kokosriekstu pienu, sojas mērci, ķiploku un 3 ēdamkarotēm ūdens.

Visas pārējās sastāvdaļas sasmalcina un sajauc, pievieno eļļas un kokosriekstu piena maisījumu un liek visu uz šķīvja ar pankūciņām.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

1. KARTUPEĻU PANKŪCIŅAS

2. MEŽĢĪŅU PANKŪKAS

3. RAUGA PANKŪKAS NO KVIEŠU UN GRIĶU MILTIEM

4. PANKŪKU TORTE

5. ŠOKOLĀDES PANKŪKAS