Olas cīsiņu “gredzenā”. Tik vienkārši, bet cik lieliski izskatās!

09-10-2019

olas_cisina


Nekad nevarēju iedomāties, ka tik vienkāršas brokastis, kā olas ar cīsiņiem par pasniegt arī šādi. Noteikti izmēģini!

Sastāvdaļas
3 cīsiņi
3 olas
2-3 ēdamkarotes majonēzes
Malti melnie pipari
Sviests
Zaļumi
Sāls

Pagatavošana
1. Cīsiņu iegriež vienādos gabaliņos, nepārgriežot līdz galam. Saliec “grendzenā”, sastiprina ar zobu bakstāmajiem vai koka iesmiņiem. Bļodiņā iesit olas, pievieno majonēzi, sāli, sakuļ.

2. Sakarsē uz pannas sviestu vai augu eļļu, apcep no vienas puses, apgriež uz otru pusi. Gredzentiņa vidū ielej olu un majonēzes maisījumu, cep līdz gatavībai.

3. Pasniedzot olas cīsiņos liek uz nomazgātām salātu lapām, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.

Padoms
Ēdienu var rotāt arī ar ķirštomātiņiem vai tomātu šķēlītēm, olīvām vai marinējumiem.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS CĪSIŅU PAGATAVOŠANAS IDEJAS!

1. MĀJĀS GATAVOTI VISTAS CĪSIŅI

2. VISTAS CĪSIŅI MĀJAS GAUMĒ. VĒL VIENA RECEPTE!

3. TRĪSPADSMIT ĀTRI PAGATAVOJAMI ĒDIENI

loading...