Mutē kūstošs ābolu pīrāgs bez mīklas. + Vēl piecas ābolu gardumu receptes!

01-09-2020

Izmēģini pagatavot gardu ābolu pīrāgu – bez mīklas tradicionālajā izpratnē.

Vajadzēs rīvi un formu ar noņemamām malām.

Sastāvdaļas

1 glāze miltu

1 glāze mannas

1 glāze cukura

1,3 kg ābolu

0,5 paciņas cepamā pulvera

Paciņa vaniļas cukura

100 g sviesta



Pagatavošana

Sajauc miltus, mannu, cukuru. Pievieno cepamo pulveri. Samaisa.

Ābolus nomizo un sarīvē. Sadala trīs daļās.

Formā liek 3 kārtas:

Miltu maisījums (kārtu nevajag veidot biezi, aptuveni – vienu cetutdaļu no visa maisījuma apjoma).

Āboli

Miltu maisījums (puse no atlikušā)

Āboli

Atlikušais miltu maisījums

Pārkaisa ar vaniļas cukuru

Sviestu sarīvē un ar to pārklāj pīrāga virspusi.

Cep cepeškrāsnī 180 С 45 minūtes.

Gatavo pīrāgu atdzesē, sagriež porcijās.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Lieliskais ābolu pīrāgs spāņu gaumē. + Vēl piecas ābolu pīrāgu receptes!

Ābolu pīrāgs ar vaniļas krēmu “Rudens romance”. FOTORECEPTE

Garšo ābolmaizes? Noteikti izmēģini aromātisku ābolu pīrāgu itāļu zemnieku stilā!

Gaisīgs pīrāgs ar veselām ābolu pusītēm. Eleganti!

Franču ābolu pīrāgs “Tatēns”. Pārsteidz ciemiņus!

loading...