Medus vistiņa. Uzzini, kā pagatavot labāko marinādi putnu gaļai

05-01-2018

medus_vista

Daudzas saimnieces nelabprāt gatavo vistas gaļu, un vienīgais iemesls ir tas, ka visas receptes jau šķietami izmēģinātas – gan mājinieki, gan viesi jau zina visu recepšu arsenālu! Bet tas, protams, neatbilst patiesībai. Šodien piedāvājam ļoti vienkāršu, bet tai pašā laikā ļoti garšīgu recepti, kādu tu, iespējams, vēl nezināji.

Sastāvdaļas
6 vistas šķiņķīši vai stilbiņi
0,25 glāzes medus
2 ēdamkarotes sojas mērces
4 daiviņas ķiploka
1 ēdamarote paprikas
0,5 tējkarotes sāls
0,5 tējkarotes maltu melno piparu
100 g miltu

Pagatavošana

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

Sajauc miltus un papriku, un katru vistas gabaliņu apvārta šajā maisījumā, liek uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, pārkaisa ar sāli un pipariem.

Atsevišķā traukā sajauc medu, sojas mērci un smalki sakapātus ķiplokus.

Visus šķiņķīšus dāsni pārlej ar medus mērci.

Pārklāj pannu ar foliju un liek cepeškrāsnī uz 30 minūtēm. Pēc tam foliju noņem, turpina cept vēl 15 minūtes.

Pasniedz ar jebkurām piedevām!