Mazsālīti gurķīši celofāna maisiņā – kraukšķīgi un garšīgi. Fiksā recepte

21-11-2017

gurkishi

Lai tiktu pie kraukšķīgiem, mazsālītiem gurķīšiem, pietiek iegriezties tirgū vai ieiet savā dārziņā, desmit minūtēs visu sagatavot un jau nākamajā dienā mieloties ar gardu uzkodu.

Sastāvdaļas

1 kg mazu gurķīšu

Zaļumi, ķiploki, nedaudz mārrutka, var pievienot pāris ēdamkarošu sinepju, smaržīgie pipari, 1 tējkarote sāls.

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas liek visparastākajā celofāna maisiņā, pirms tam gurķiem nogriežot galiņos, lai ātrāk sasūktos marināde.

Kārtīgi samaisa gurķus un garšvielas.

Svarīgi: ledusskapī neliekam! Gurķīši būs gatavi ēšanai jau pēc 12 – 24 stundām.

2 komentāru

  1. Anonīms 16.06.2017 1:25 am - Atbildēt

    kāda gurķīšiem marināde

    • Dina 17.06.2017 12:00 pm - Atbildēt

      nekāda , viss maisiņā , labi sakratīt un lai stāv , sula radīsies no gurķiem un zaļumiem , es vēl pieberu sāli un cukuru 2pret 1, lai labi garšo:)