Marinēti mazie kabacīši ziemas krājumiem. Lieliska recepte!

23-09-2017

k-976-04

Sastāvdaļas

1,5 kg mazu kabacīšu
2 ēdamkarotes sāls
3 ēdamkarotes cukura
1 deserta karote 70% etiķa
1 ēdamkarote garšvielu sālīšanai un marinēšanai
2 diļļu stiebri ar ziediem
5 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošanas laiks – 40 minūtes

Pagatavošana

Divu 1,5 l burku apakšā liek dilles.

Kabačus nomazgā un sagriež 2-3 cm ripiņās, liek burkās.

Uzvāra ūdeni, pārlej kabačiem, ļauj pastāvēt minūtes 15. Nolej ūdeni katliņā un uzvāra vēlreiz, pārlej kabačiem un atstāj vēl uz 15 minūtēm.

Ūdeni nolej, pievieno sāli, cukur, augu eļļu un garšvielas.

Vāra 5 minūtes, pievieno etiķi un uzreiz pārlej kabačiem.

Burkas aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem. Apgriež otrādi, apsedz ar biezu dvieli un ļauj atdzist.

1 komentārs

  1. Anete 26.09.2017 5:47 am - Atbildēt

    Nav brīnums, ka cilvēki aizbrauc, ka tie, kas paliek, negrib maksāt nodokļus, jo neredz tam jēgu – valsts var apsolīt vienu, bet tad jebkurā brīdī ne tikai nesodīti nepildīt solījumu, bet pat izmainīt spēles noteikumus. Ja gribi dzīvot, nevis eksistēt no valsts atmestajiem grašiem, neskatoties uz nodokļu regulāru iekasēšanu pilnā apmērā, nāc un nopelni priekš sevis jau pirms rudens atnākšanas ar jauno statistiskajā prognozēšanā balstīto stratēģiju: https://goo.gl/bwjgTL