Maltās gaļas sacepums ar kabačiem un sieru. + Sacepumu pavārgrāmata!

28-10-2020

sacepums5

Sastāvdaļas

1,2 kg kabaču

400 g maltās gaļas

3 vidēji sīpoli

2 ēdamkarotes tomātu pastas

7-8 tomāti

100 g siera

4 olas

150 g krējuma

Sāls, pipari, zaļumi pēc garšas



Pagatavošana

Uz pannas apcep sīpolus bez taukvielām, pievieno malto gaļu, sāli, piparus, pieliek tomātu pastu.

Kabačus sarīvē uz rupjas rīves, pieliek sāli, nospiež sulu.

Tomātus sagriež gabaliņos.

Olas sakuļ ar krējumu, pieliek sāli.

Liek uz pannas pusi kabaču, virsū malto gaļu, atkal tomātus. Pārlej ar krējuma un olu masu, pārkaisa ar rīvēto sieru.

Cep 180 grādos 30-35 minūtes.

Labu apetīti – veselīgas pusdienas gatavas!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS SACEPUMU RECEPTES!

Kartupeļu sacepums ar desu baltkrievu gaumē. + Vēl piecas lielisku sacepumu receptes!

Vieglais sacepumiņš bez miltiem un mannas. + Vēl piecas dievīgas sacepumu idejas

Kārtainais kartupeļu sacepums ar gaļu un sēnēm. Laipni lūgti pie galda!

Kartupeļu sacepums ar saldo krējumu un muskatriekstiem

Viegls vistas sacepums ar sieru. Ideja pusdienām!

loading...