Magoņmaizītes ar bērnības garšu, vienkārši pagatavojamas

31-03-2020

magonmaizes

Sastāvdaļas
1 glāze ūdens
150 g rozīņu
1 glāze magoņu
1 tējkarote piena
½ glāzes cukura
500 g kārtainās mīklas
1 ola

Pagatavošana
1. Mīklu atsaldē.

2. Magones liek bļodiņā un pārlej ar verdošu ūdeni. Citā bļodiņā to pašu izdara ar rozīnēm.

3. Mīklu izrullē ar darba virsmas.

4. Sakuļ olas baltumu ar cukuru, pievieno magones un rūpīgi izmaisa.

5. Liek maisījumu uz mīklas, izlīdzina, pārkaisa ar rozīnēm.

6. Sarullē mīklu kā ruleti un sagriež vairākās daļās.

7. Dzeltenumu sakuļ ar pienu un pārziež bulciņas ar šo maisījumu, var pārkaisīt ar magonēm.

8. Cep 18-20 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Labu apetīti!



IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Pašcepta kefīra maizīte. + Vēl trīs mājās ceptas maizes receptes!

Kanēlis sader ar saldu un sāļu. + Kanēļa pankūku video recepte

Apaļmaizītes ar āboliem. Kārumnieka prieks pie kafijas!

Magoņu rulete “Lieliskā” + vēl trīs gardas receptes ar magonēm

loading...