
Ekrānuzņēmums
Gaļai nav nepieciešams atsevišķs gatavošanas laiks, tāpēc viss būs gatavs burtiski pusstundas laikā.
Gatavošanas laiks
Kopā 35 min.
Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 15 min.
Porciju skaits 4
Sastāvdaļas
Kūpināta cūkgaļa 300-350 g
Kartupeļi 3 gab.
Burkāni 1 gab.
Sīpoli 1 gab.
Augu eļļa 1-2 ēd.k. karotes
Dārzeņu buljons vai ūdens 1 500-1 700 ml
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Var pievienot baltos kāpostus pēc garšas
Garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
1․ Sagrieziet cūkgaļu, kartupeļus un burkānus nelielos gabaliņos, sīpolu sagrieziet plānās ceturtdaļās vai mazākās ripiņās. Ja vēlaties pievienot kāpostus, tos sasmalciniet.
2․ Katliņā uzkarsē eļļu uz vidējas uguns. Apcep sīpolu, līdz tas kļūst caurspīdīgs. Ieberiet gaļu un maisiet vēl dažas minūtes.
3․ Ieber pārējos dārzeņus un ielej karsto buljonu. Pievienojiet sāli, piparus un iecienītākās garšvielas.
4․ Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un uz mērenas uguns vāra apmēram 15 minūtes, līdz dārzeņi ir gatavi.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Soļanka ar vistu. + Vēl piecas iecienītās zupas receptes!
Sātīga biešu zupa bez gaļas. + Vēl trīs biešu zupas receptes!
Frikadeļu zupa ar selerijas sakni. + Vēl piecas sātīgu zupiņu receptes!
Pupiņu zupa ar bekonu. + Vēl piecu sildošu zupiņu receptes!
Slavenā “Harčo” zupa ar vistiņu. Plus vēl piecas ziemīgu zupiņu receptes!
Piecpadsmit vērtīgi padomi garšīgas zupas un buljona pagatavošanai
Skābu kāpostu zupiņa! + Vēl piecas lieliskas zupas siltākai dienai!
Siera zupa ar vistas fileju un ķiploku grauzdiņiem. + Rudens zupiņu izlase!