Lieliskais ābolu pīrāgs spāņu gaumē. + Vēl piecas ābolu pīrāgu receptes!

16-05-2020

Spāņu ābolu pīrāgs ir garšīgs, neparasts ļoti vienkārši pagatavot mājas apstākļos.

Tas ir ļoti populārs deserts, kas tiek gatavots dažādos veidos. Šis ābolu pīrāgs ir vienkārši pagatavojams, bet izdodas izsmalcināts gardums. Jums tas garšos.

Pagatavošanai būs vajadzīga 200 ml glāze, koizmantosim kā mērglāzi.

Saglabājiet gatavošanas recepti, lai nepazaudētu!



Sastāvdaļas

Cepumi (jebkura) – 100 grami

Sviests – 50 grami

Ābols – 6 gab.

Piens – 1 glāze

Milti – 1 glāze

Cukurs – puse no glāzes

Džems (persiku vai aprikožu) – 150 grami

Pagatavošana

Cepumus sasmalcina. Pēc tam ieliek tos bļodā, pievieno sasildītu sviestu un rūpīgi izmaisa. Izskatās pēc raupjiem, mitriem smišu graudiem!

Liek maisījumu cepamās formas apakšā. Sablīvē. Tā būs pīrāga pamatne.

Četrus ābolus nomazgā, nomizo un izņem serdi, samaļ gaļas mašīnā, pievieno miltus, pienu un cukuru. Samaisa.

Liek šo maisījumu uz cepumu un sviesta pamatnes.

Virsū liek atlikušos ābolus, kas sagriezti plānās šķēlītēs.

Liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180° C.

Cep stundu. Pēc tam uzklāj džemu, liek atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz piecām minūtēm.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Ābolu pīrāgs ar vaniļas krēmu “Rudens romance”. FOTORECEPTE

Lieliska šarlote – ābolu pīrāgs par godu karalienei

Franču ābolu pīrāgs “Tatēns”. Pārsteidz ciemiņus!

Gaisīgs pīrāgs ar veselām ābolu pusītēm. Eleganti!

Garšo ābolmaizes? Noteikti izmēģini aromātisku ābolu pīrāgu itāļu zemnieku stilā!

loading...