Lečo ziemai bez etiķa. Visvienkāršākā recepte!

08-09-2018

lecho4

Sastāvdaļas
3 kg tomātu
6 paprikas
6-7 prāvas ķiploka daiviņas
1 glāze cukura
1 ēdamkarote sāls (ar nelielu kaudzīti)

Pagatavošana
Tomātus sagriež plānos aplīšos, liek katlā.

Papriku sagriež sīkos salmiņos, ķiplokus sasmalcina, pievieno tomātiem, samaisa un vāra 10 minūtes.

Lečo ātri liek pasterizētās burkās, aizvāko un ietin segā līdz pilnīgai atdzišanai.

Šis lečo labi uzglabājas, kaut arī receptē netiek pievienots etiķis. Garšas ziņā atgādina saldo kečupu.

Vienkārši, vai ne? Labu apetīti!

Avots: “Lifehacker”

loading...