Korejiešu kabacīši. + Bietes, kāposti un gurķi korejiešu gaumē – nikni!

03-07-2020

Kabaču balle turpinās!

Sastāvdaļas
3 kg kabaču
500 g burkānu
200 g cukura
100 g augu eļļas
100 g 9% galda etiķa
4 sīpoli
12 ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes sāls
1 paciņa garšvielu korejiešu burkāniem

Pagatavošana
1. Salātu pagatavošanai nomizo kabačus, izņem sēklas, sarīvē uz korejiešu burkāniem paredzētas rīves. (Ja kabači ir nobrieduši, ar cietu mizu un sēkliņām. Jaunus kabačus mizot nav obligāti).

2. Burkānus nomizo un sarīvē tāpat kā kabačus, sīpolus sagriež mazos kubiņos. Visus sagatavotos dārzeņus liek vienā bļodā Sajauc garšvielas, caur presi izspiestus ķiplokus, eļļu, etiķi un pievieno dārzeņiem. Liek salātus sterilās puslitra burciņās.

3. Sterilizācijai ņem augstu katlu un apakšā ieklāj dvieli. Liek burkas ar salātiem katlā un ielej ūdeni tā, lai sniegtos gandrīz līdz burku kakliņiem. Sterilizē 30 minūtes.

4. Aizvāko un ietin segā.

Labu apetīti!



IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Bietītes korejiešu gaumē var kļūt par tavu meistarstiķi! + Vēl trīs korejiešu dārzeņu receptes

Korejiešu tomāti. Arī korejiešu KĀPOSTU un kabaču receptes!

Pikanti korejiešu kāposti ar čili un ķiploku

loading...