Konservēti salāti želejā. + Receptes tomātiem želejā

23-08-2020

Sastāvdaļas
Tomāti
Gurķi
Sīpoli
Paprika
Lauru lapa
Krustnagliņas
Melnie graudu pipari
Marinādei
2 l ūdens
5 ēdamkarotes sāls
5 ēdamkarotes cukura
1 glāze etiķa
Želatīns

Pagatavošana

Recepte paredzēta 13 litra burciņām.

Burkas sterilizē.

Apakšā liek lauru lapu, krustnagliņas, piparu graudiņus.

Kārtām liek sagrieztus dārzeņus – tomātus – sīpolus – gurķus – papriku.

Pārlej ar marinādi.



Marinādei: sajauc sastāvdaļas, uzvāra un atdzesē.

Uz katru glāzi marinādes liek 3 ēdamkarotes želatīna (želatīnu pirms tam izšķīdina un uzvāra).

Burkas pārsedz ar vāciņiem un sterilizē 1 stundu.

Aizvāko, apgriež otrādi, ietin segā, līdz atdzisušas.

IZMĒĢINI ARĪ TOMĀTUS ŽELEJĀ!

TOMĀTI ŽELEJĀ AR SĪPOLIEM

TOMĀTI ŽELEJĀ