Gaisīgi un maigi, pateicoties kanēlim arī ļoti aromātiski. Īsti rudens gardumiņi!
Sastāvdaļas
500 g notīrīta ķirbja
2 olas
Šķipsniņa sāls
2 ēdamkarotes cukura
Kanēlis pēc garšas
150 g mannas
2–3 ēdamkarotes miltu
2-3 ēdamkarotes eļļas cepšanai
Pagatavošana
1․ Ķirbi sarīvē uz rupjas rīves. Pievieno olas, sāli, cukuru, kanēli un mannu. Samaisa.
2․ Pakāpeniski pieber miltus un samaisa. Atstāj mīklu uz 20–30 minūtēm istabas temperatūrā, pēc tam vēlreiz samaisa.
3․ Pannu ieziež ar eļļu un sakarsē uz vidējas uguns. Apcep plācenīšus no katras puses zeltaini brūnus,
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Biezpiena plācenīši kā bērnībā. + Vēl piecas plācenīšu receptes
Kabaču plācenīši ar garšaugiem un dabīgo jogurtu. Viegli un gardi!