Ķirbju plācenīši ar mannu un kanēli. Viena no gardākajām receptēm!

24-10-2020


Gaisīgi un maigi, pateicoties kanēlim arī ļoti aromātiski. Īsti rudens gardumiņi!

Sastāvdaļas

500 g notīrīta ķirbja
2 olas
Šķipsniņa sāls
2 ēdamkarotes cukura
Kanēlis pēc garšas
150 g mannas
2–3 ēdamkarotes miltu
2-3 ēdamkarotes eļļas cepšanai

Pagatavošana
1․ Ķirbi sarīvē uz rupjas rīves. Pievieno olas, sāli, cukuru, kanēli un mannu. Samaisa.

2․ Pakāpeniski pieber miltus un samaisa. Atstāj mīklu uz 20–30 minūtēm istabas temperatūrā, pēc tam vēlreiz samaisa.

3․ Pannu ieziež ar eļļu un sakarsē uz vidējas uguns. Apcep plācenīšus no katras puses zeltaini brūnus,



IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Biezpiena plācenīši kā bērnībā. + Vēl piecas plācenīšu receptes

Kabaču plācenīši ar garšaugiem un dabīgo jogurtu. Viegli un gardi!