Kartupeļu un bekona šašliks. Interesanta recepte!

16-12-2017

kartupeli_bekons1


Sastāvdaļas

200 g bekona šķēļu

15 mazu jauno kartupelīši

1 ēdamkarote garšvielu un piedevu pēc vēlēšanas

Pagatavošana

Jauno kartupelīšu šašliku gatavo uz grila, to pirms cepšanas ieziežot ar nelielu daudzumu eļļas.

Nomazgātos kartupeļus nemizo, bet ietin garās, tievās bekona strēmelēs, uz katra iesma saspraužot 3-4 šādi sagatavotus kartupeļus.

No visām pusēm pārkaisa ar garšvielām.

Šašliku cep, periodiski apgrozot iesmus, 20-25 minūtes, kamēr kartupeļi gatavi un bekons kļuvis kraukšķīgs un izcepies.

loading...

1 Comment

  1. Vika 21.05.2017 at 19:56 - Atbildēt

    Bekons svaigs, vai kūpināts ?