
Ekrānuzņēmums
Dārzeņi ir piesūcināti ar speķa sulu un sīpolu garšu, tāpēc tie iznāk nepārspējami.
Gatavošanas laiks
Kopā 40 min.
Aktīvais (Jūsu dalība ir obligāta) 20 min.
Porciju skaits 2
Sastāvdaļas
Bekons 3 šķēles
Sīpoli 1 gab.
Kartupeļi 3 gab.
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
kart
Pagatavošana
1․ Bekona šķēles sagriež uz pusēm, sīpolus sagriež ripiņās.
2․ Rūpīgi nomazgā kartupeļus ar visu mizu. Pārgriež gareniski uz pusēm. Apkaisiet šķēles ar sāli un pipariem. Uz tām uzliek sīpolus un bekona gabaliņus.
3․ Kartupeļu puses cieši ietin folijā.
Cep uz kokogļu grila oglēm apmēram 30 minūtes.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Cūkgaļas, laša, kartupeļu šašliks. Desmit grilēšanas receptes iedvesmai
Kartupeļu kebabs uz grila. Zeltaini brūns un aromātisks!
Uz oglēm cepti kartupeļi ar bekonu un sīpoliem. + Vēl desmit lieliskas kartupeļu ēdienu receptes!