Kabaču omlete ar papriku vai zaļumiem “Slaidais variants”

10-10-2018

omlete_kabaci


Sastāvdaļas
1 vidēji liels kabacis
1 paprika
1 sīpols
1 pušķītis zaļumu
2 ēdamkarotes olīveļļas
Sāls un malti melnie pipari pēc garšas
4 olas
½ glāze piena

Pagatavošana
Nomizotam kabacim izņem sēklas, sagriež tiecos salmiņos. Tāpat sagatavo papriku. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Zaļumus sasmalcina.

Apcep olīveļļā sīpolus. Kad tie kļuvuši mīksti, pievieno kabačus, sāli, piparus. Uzliek pannai vāku un sautē vēl 2-3 minūtes.

Pa to laiku sakuļ olas ar pienu Pievieno zaļumus un piparus. Iegūto maisījumu pārlej kabačiem.

Var pabeigt gatavot omleti uz mazas uguns uz pannas, bet var arī ielikt cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm.

Tikai tādā gadījumā traukam jābūt ugunsdrošam.

Avots: “Lifehacker”

loading...