Kabacīši mīklā ar ķiplokiem un zaļumiem. Kreptīgi un diētiski!

30-06-2020

Sastāvdaļas
2 kabači
2 olas
Pusglāze krējuma
1 daiviņa ķiploka
Puspušķītis zaļumu (diļļu)
6 ēdamkarotes olīveļļas
Šķipsniņa maltu sarkano piparu
Sāls pēc garšas
7 ēdamkarotes kviešu miltu

Pagatavošana
Pagatavo mīklu: sajauc olas, 3-4 ēdamkarotes miltu, krējumu, garšvielas.

Kabačus sagriež gredzenos, pievieno sāli un piparus.

Vispirms apviļā miltos, pēc tam mīklā un liek uz pannas sakarsētā olīveļļā.

Cep zem vāka no abām pusēm, līdz zeltaini brūni.

Zaļumus sasmalcina, sajauc ar saspiestiem ķiplokiem un pievieno eļļu. Kārtīgi izmaisa.

Gatavos kabačus pārkaisa ar šo zaļumu maisījumu.

Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Korejiešu kabacīši. + Bietes, kāposti un gurķi korejiešu gaumē – nikni!

Lečo ar kabačiem.+ Vēl piecas interesantas lečo receptes!

Kabaču ruletītes ar vistas fileju. + Vēl pieci kabaču ēdieni!

Ja “iekrājušies” pāris lieki kilogramiņi, izmēģini kabaču ēdienkarti nedēļai!

loading...