Ieteicamo ēdienu horoskops katrai zodiaka zīmei

13-01-2018

Skorpions
pumpkin pancakes on a background of ripe pumpkins

Maltīšu izvēlē ļoti neaprēķināmi — šodien lapu dārzeņi, rit — ugunīgi marinēta gaļa, parīt — kūkas un siļķe desertā! Šāda svaidīšanās traumē nervu sistēmu, tādēļ Skorpions instinktīvi meklē līdzsvaru. Atrisinājums ir dažādas mērces! Skorpionam nav aizliegts lietot uzturā gaļu, tomēr īpaši mūža otrajā pusē ieteicamākas zivis un jūras produkti.

Dārzeņi: sīpoli, redīsi, burkāni, saldie pipari, ķirbji.

Augļi: greipfrūti, arbūzi.

Garšaugi (1. dekādē dzimušajiem): baziliks, salvija, apiņi, koriandrs, piparmētras, ķiploks, ingvers, ķimenes, sinepes, mārrutki, pipari, vaniļa.
Garšaugi (2. dekādē dzimušajiem): salvija, apiņi, rozmarīns, sezama sēklas, cigoriņi, citrons, muskatrieksts, kanēlis, krustnagliņas, lauru lapas.
Garšaugi (3. dekādē dzimušajiem): salvija, piparmētras, ķimenes, citrons, kardamons, vaniļa, lakrica.

Lasīt tālāk: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
loading...

1 Comment

  1. irenaabricka@gmail.com 24.10.2016 at 12:22 - Atbildēt

    Super…..es gandrīz visu to ēdu…un…un…un…neesmu saldumu mīļotāja….bet vistas gaļa vienalga kādā veidā…ir un paliks mana vājība…tagad atrodoties Ķekavā…man vismaz no apziņas…” tātad pie vistām.” pat neēdot to ko gribas——- jūtos paēdusi…—–ar šo apziņu…..Atklāti —– esmu salātu cienītāja un es neesmu slinka sev…ir taču daudzu iespēju laiks…vajag tikai tās izmantot ? …tātad viss notiek….ja neesi slinks….(Rudentiņis bagāts vīriņš…..utt)