Garneļu un krabju salātiņi vieglai maltītei. Divas lieliskas receptes

18-06-2019

Garneļu salāti (1 porcija)
4 lielas garneles ½ krūzes sasmalcinātu seleriju sakņu ½ sasmalcināta ābola 1 tējk. maztauku majonēzes 1 tējk. sinepju 2 krūzes salātlapu

Visas sastāvdaļas sajauc, izņemot salātlapas, — tās izvieto uz šķīvja, tām virsū uzliek salātus. (1 porcija — 130 kcal)

Geišas salāti (4 porcijas)
4 vidēji tomāti, katrs apmēram 100 g 80 g krabju gaļas
60 g (¼ krūzes) greipfrūta 60 g rīvētu burkānu 60 g sojas pupiņu dzinumu 10 g diļļu pipari 80 g garneļu

Tomātus nomizo, nogriež cepurīti un izdobj vidiņu, iepilda krabju gaļu kopā ar greipfrūtu, uzliek cepurīti.

Liek uz šķīvja, dekorē ar burkāniem, sojas pupiņu dzinumiem un dillēm, rotā ar garnelēm. Skaisti izskatās! (1 porcija — 111 kcal)