You Are Browsing ‘Gardumi’ Category

Vistas fileja ar jauno kartupeļu salātiem un citronu Vasara un saulgriežu laiks ir aktīvākā grilēšanas sezona, un viens no iecienītākajiem grila produktiem ir dažādi pagatavota vistas gaļa. Lai vistas gaļa grilēšanas procesā saglabātu vērtīgās uzturvielas un tajā neveidotos organismam nevēlams vielas, kas var rasties augstās temperatūras un dūmu ietekmē, grilēšanai visieteicamākā ir marinēta vistas gaļa. Marinādi var gatavot pats vai izvēlēties...

Lasīt vairāk

Sastāvdaļas 500 g siļķu, 200 g skābēto kāpostu, 20 g speķa, 2 ēdamkarotes tomātu pastas un krējuma, 1 liels sīpols, zaļumi. Pagatavošana Kāpostiem pievieno gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātu sīpolu un izsautē. Siļķi notīra, izņem asakas, sagriež gabaliņos, liek uz ieziestas pannas un apziež ar tomātu pastu. Virsū liek sautētos kāpostus, krējumu un sautē vēl 10 minūtes. Gatavo sautējumu pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar kartupeļu biezeni. ...

Lasīt vairāk

Sastāvdaļas 500 g vārītu burkānu 500 g sausa biezpiena 300 g ābolu 5 olas 25 g mannas putraimu vaniļas cukurs, kanēlis sviests veidnes ieziešanai rīvmaize veidnes apkaisīšanai 250 g salda krējuma 75 g cukura Pagatavošana Ar mizu novārītus burkānus notīra un sarīvē rupjās skaidiņās, pievieno tiem 30 g cukura. Ābolus sarīvē, sajauc ar 30 g cukura un kanēli. Biezpienu ieberž caur sietu (vai 2 reizes izmaļ gaļas ma|amajā mašīnā), pieber atlikušo...

Lasīt vairāk