You Are Browsing ‘Gardumi’ Category

Koša, ļoti aromātiska uzkoda ar pikantām notīm. Sastāvdaļas (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 kg baklažānu 150 ml augu eļļas 1 tējkarote sāls 150 g paprikas 150 g sīpolu 1 čili pipars 350 g burkānu Daži pētersīļa zariņi Puspušķītis kinzas 80 ml 9% etiķa 50 g cukura Korejiešu burkānu piedeva // Pagatavošana 1․ Baklažāniem nogriež galiņus. Sagriež garenos, plānos gabaliņos. Ja baklažāni ir lieli, vispirms pārgriež...

Lasīt vairāk

100 gramos – tikai 58 kalorijas! Sastāvdaļas 300 g biezpiena (9%) 2 ēdamkarotes šķidra medus 2 ēdamkarotes mannas 1 ola 2 ēdamkarotes krējuma Naža galiņš sodas Naža galiņš sausa rauga /* (c)AdOcean 2003-2020 */ /* PLACEMENT: Setup.Dzivei.lv.Setupad.Responsive.dzivei.lv_300x300_article */ (window['aomini'] || (window['aomini'] = [])).push({ cmd: 'display', server: 'lv.adocean.pl', id: 'AyP6FxqdQ0b7n_g8zRAVbdMS4m8aS93f0YMwFxi.g37.U7', ...

Lasīt vairāk

Zemeņu saldums un aromāts lieliski papildina ērkšķogu vieglo skābumiņu. Sastāvdaļas 250 g ērkšķogu 250 g zemeņu 1 citrons 60 ml ūdens 350 – 400 g cukura /* (c)AdOcean 2003-2020 */ /* PLACEMENT: Setup.Dzivei.lv.Setupad.Responsive.dzivei.lv_300x300_article */ (window['aomini'] || (window['aomini'] = [])).push({ cmd: 'display', server: 'lv.adocean.pl', id: 'AyP6FxqdQ0b7n_g8zRAVbdMS4m8aS93f0YMwFxi.g37.U7', consent: null ...

Lasīt vairāk

Gurķi ķīniešu gaumē labi uzsūc mērci, jo vispirms dārzeņi tiek izklapēti. Garša iznāk ļoti piesātināta, bet pagatavošanai vajag nieka 10 minūtes. Sastāvdaļas 300 g gurķu 3 daiviņas ķiploka 1 čili pipars 1 ēdamkarote rīsu etiķa 1 ēdamkarote sojas mērce ⅓–½ tējkarote sāls 1 tējkarote cukura 2 tējkarotes sezama eļļas // Pagatavošana 1․ Gurķus liek uz virtuves dēlīša un izdauza ar griežamo nazi, asmeni turot paralēli galdam, vai...

Lasīt vairāk

Lielisks kraukšķīgu dārzeņu apvienojums. Sastāvdaļas 700 g kāpostu 200 g birkānu 10-12 paprikas 2 ēdamkarotes sāls 5 ēdamkarotes cukura 100 ml 9% etiķa 4 daiviņas ķiploku 2 diļļu ziedkopas 6 smaržīgie pipari Pagatavošana 1․ Kāpostu sīki sagriež, burkānus sarīvē uz rupjas rīves. Pārkaisa ar pusi sāls, saspaida un atstāj uz 15–20 minūtēm. 2․ Pipariem nogriež virsiņas un izņem sēklas, izskalo. Paprikas skaits atkarīgs no tās izmēra! 3․...

Lasīt vairāk

Tikai trīs sastāvdaļas un lieliska, pikanta uzkoda gatava! Sastāvdaļas 15 – 20 ķirštomātiņi vai citi mazi tomāti Sāls pēc garšas 4 daiviņas ķiploka /* (c)AdOcean 2003-2020 */ /* PLACEMENT: Setup.Dzivei.lv.Setupad.Responsive.dzivei.lv_300x300_article */ (window['aomini'] || (window['aomini'] = [])).push({ cmd: 'display', server: 'lv.adocean.pl', id: 'AyP6FxqdQ0b7n_g8zRAVbdMS4m8aS93f0YMwFxi.g37.U7', consent: null ...

Lasīt vairāk

Foto – Pixabay Kuriem visvairāk veiksies jūlija nogalē, atklājuši astrolog. Zvaigznes steidzas iepriecināt trīs zodiaka zīmes – tieši viņus gaida liela veiksme tuvākajā laikā. Dvīņi Dvīņus šonedēļ gaida lieliski jaunumi. Viņi būs veiksmīgāki radošajā un intelektuālā darba jomā. Lēmumu pieņemšana notiks ievērojami ātrāk nekā parasti. Zvaigznes un planētas tos apveltīs ar pievilcību un harismu, tāpēc viņi var veidot jaunas iepazīšanās,...

Lasīt vairāk

Sastāvdaļas 3l burkai Tomāti Ķiploki 1,5 l ūdens 2 ēdamkarotes sāls 0,5 glāzes cukura 1 ēdamkarote 70% etiķa Pagatavošana Lai pagatavotu “Apsnigušos tomātus”, vajadzīgi ķiploki, tomāti, ūdens, sāls, cukurs, etiķis un burka. Vispirms sagatavo burku un vāciņu – izmazgā ar sodu un izskalo ar verdošu ūdeni Tomātus vietumis sadursta ar zobu bakstāmo, lai marināde iekļūtu iekšpusē. Tīrus tomātus sakārto sausā burkā līdz tās kakliņam, uz...

Lasīt vairāk

Kompots “Aprikožu fanta” ir labs našķis gan ēšanai uzreiz, gan ziemas krājumiem. Aromātiski un ļoti garšīgi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 3 l burkai vajadzēs 500 g aprikožu bez kauliņiem 4 apelsīna ripiņas 2 citrona ripiņas 250 g cukura // Pagatavošana Aprikozes nomazgā, sadala uz pusēm, izņem kauliņus un nogriež kātiņa vietu. Apelsīnus rūpīgi nomizo, sagriež aptuveni 1 cm biezos aplīšos, izņemot kauliņus....

Lasīt vairāk

Sagriezti tomāti iesālās vēl ātrāk, bet bagātīgi pievienotie ķiploki un zaļumi piešķir izteiktu garšu. Sastāvdaļas 6 – 7 nelieli tomāti 5 – 6 ķiploka daiviņas Dilles un pētersīļi Pusotra tējkarote sāls // Pagatavošana 1․ Tomātus nomazgā un sagriež uz pusēm vai četrās daļās. Ķiplokus izspiež caur presi. Zaļumus sakapā. 2․ Visu saliek maisiņā, pārkaisa ar sāli un sakrata, lai sastāvdaļas sajauktos. 3․ Liek maisiņu ar tomātiem...

Lasīt vairāk