Gards lečo, mājās gatavots. Piecas varenas receptes

08-09-2020

Sastāvdaļas
3 kg tomātu
1 kg paprikas
1 kg burkānu
1 kg sīpolu
1 glāze cukura
3 ēdamkarotes sāls
300 mg augu eļļas
1 tējkarote hmeli-suneli
Pušķītis pētersīļu
1 ēdamkarote 9% etiķa

Pagatavošana

Tomātus samaļ, liek uz plīts, vāra 20 minūtes.

Papriku, sīpolu sagriež, burkānu sarīvē uz rupjas rīves.

Pēc tam sāli, cukuru, eļļu, dārzeņus, garšaugus, pētersīļus pievieno tomātiem un sautē 30 minūtes kopš uzvārīšanās brīža, etiķi pievieno beigās.

Liek sterilizētās burkās un aizvāko.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

1. LEČO AR KABAČIEM

2. LEČO AR PAPRIKU

3. LEČO “VERONIKA”

4. LEČO AR DESIŅĀM