FOTORECEPTE. Pašgatavotas kokosriekstu bumbiņas – gardākas nekā “Rafaello”!

08-12-2019

Gaisīgas, kraukšķīgas, bezdievīgi gardas. Viegli pagatavojams, dabīgs našķis bērniem un pieaugušajiem. Tradicionāli šos kārumus gatavo Spānijā.

Sastāvdaļas
Cepeškrāsns, cepamais papīrs, putojamā slotiņa
100 g kokosriekstu skaidiņu
50 g cukura
1 ola

Pagatavošana

Sagatavo visas sastāvdaļas, sakarsē cepeškrāsnī līdz 180 ° C.

Atdala dzeltenumu no baltuma, sakuļ baltumu biezās putās.

Sakulto baltumu pievieno pie cukura un skaidiņām, maisa, kamēr izveidojas viendabīga, mitra masa.
Uz izklāta cepamā papīra ar karoti vai rokām liek bumbiņas.

Cep 10-15 minūtes vai kamēr viegli brūnas.

Pasniedz siltas – būs vēl garšīgāk!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS KOKOSRIEKSTU RECEPTES!

Torte “Rafaello”. Bez cepšanas!

Četras pasakainas mājas konfekšu receptes: “Bounty”, “Rafaello”, “Snickers”, “Twix”

Zaļais “Rafaello” ar kivi. Mājas recepte

Banānu “Rafaello”

loading...