Dārzeņu mikslis ziemas krājumiem. Desmit labākās konservētu salātu receptes

12-07-2019

Sastāvdaļas
1 kg gurķu
500 g tomātu
3 paprikas
1 sīpols
100 g diļļu
1/2 ēdamkarotes augu eļļas
1 tējkarote etiķa (9%)
2 ēdamkarotes cukura
2 ēdamkarotes sāls

Sastāvdaļas

Gurķus sagriež vidējos kubiņos.

Pipariem izņem sēklas un kātiņu, sagriež piparus uz pusēm un samaļ gaļasmašīnā.

Tomātiem noņem kātiņus, sagriež daiviņās un samaļ gaļasmašīnā.

Visus dārzeņus liek emaljētā traukā, pievieno sāli, cukuru, augu eļļu, rūpīgi samaisa.

Dārzeņu maisījumu liek uz uguns un vāra 5-7 minūtes, pēc tam iemaisa dilles, etiķi un vāra vēl 2 minūtes.

Pēc tam karstajai masai pievieno sagrieztus gurķus un ļauj uzvārīties.

Pēc uzvārīšanās karsto masu liek burkās, aizvāko un apsedz uz nakti ar segu.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

1. DĀRZEŅU ASORTI AR DEGVĪNU

2. DĀRZEŅU SALĀTI PJEMONTAS GAUMĒ

3. MARINĒTU GURĶU SALĀTI ZIEMAI

4. ZAĻO TOMĀTU, PAPRIKAS UN BURKĀNU SALĀTI ZIEMAI

5. PIKANTIE SALĀTI

6. MARINĒTU KĀPOSTU SALĀTI

7. PIECAS MARINĒTU PIPARU RECEPTES

8. ADŽIKA ZIEMAS KRĀJUMIEM

9. DIVDESMIT MARINĒJUMU RECEPTES

10. KABAČU LEČO AR DĀRZEŅIEM

loading...