Apceptos kabačus mēģiniet papildināt ar pikantu garšaugu mērci. Var izmantot pirktu mērci vai pagatavot to pats.
Gatavošanas laiks
Kopā 30 min.
Aktīvais (jūsu dalība ir obligāta) 30 min.
Porciju skaits 4
Sastāvdaļas
Kabači 2 gab.
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Milti 200 g
Olas 2 gab.
Augu eļļa 100 ml
Pesto mērce 200 g
Var pievienot rukolu pēc garšas
Pagatavošana
1․ Kabačus sagriež apmēram 5 mm biezos riņķīšos. Apkaisiet ar sāli un pipariem.
2․ Iegremdējiet kabačus miltos. Iemērc ar dakšiņu sakultās olās un nokrata pārpalikumu.
3․ Uzkarsē augu eļļu pannā. Apcep dārzeņus no abām pusēm, līdz tie apbrūnē.
4․ Liek kabačus uz šķīvja. Uz katras uzziež 1-2 tējkarotes pesto.
Ja vēlies, pasniedz ar rukolu.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Garda uzkoda ziemai no kabačiem un sēnēm. Saglabā recepti!
Kabaču laiviņas ar sēnēm un vistas gaļu. + Vēl piecas kabaču ēdienu receptes!
Kabači ar malto gaļu un rīsiem. + Vēl piecas apetītlīgas kabaču laika receptes!
Kā izcept gardus kabačus vai baklažānus ar minimālu taukvielu daudzumu. + Receptes!
Fiksais kabaču un siera sacepums. Foto recepte vieglām vakariņām